O Reteta Foarte Usoara Pentru Iced Mocha

Imagineaza-ti ca stai intins la soare cu un pahar de Iced Mocha rece ca gheata. Minunat, nu-i asa? Aceasta bautura o sa te duca intr-un paradis tropical, multumita gustului reivgorant si puternic al aromelor Gloria Jean’s Coffees.

Imagineaza-ti ca stai intins la soare cu un pahar de Iced Mocha rece ca gheata.  Minunat, nu-i asa? Aceasta bautura o sa te duca intr-un paradis tropical, multumita gustului reivgorant si puternic al aromelor Gloria Jean’s Coffees. Pentru aceasta reteta nu sunt necesare tehnici complicate. Continua sa citesti ghidul nostru pentru o bautura de neuitat!

 

Ingrediente Iced Mocha

Cheia unui Iced Mocha senzational sta in alegerea ingredientelor cu grija. In mijlocul acestei bauturi sta cafeaua Gloria Jean’s Coffees. Cafeaua noastra premium, cu gust robust si aroma puternica este fundatia unui Iced Mocha reusit. Elementul cheie din aceasta reteta este siropul sau pudra de ciocolata, urmat de o cantitate generoasa de lape si cuburi de gheata.

 

Instructiuni Iced Mocha

Incepe prin a adauga approx 60ml de cafea Gloria Jean’s Coffees, folosind metoda de preparare perferata. Ia un pahar inalta si adauga pudra/siropul de ciocolata, peste care adaugi cafeaua pentru omogenizarea acestora, gheata si lapte pana se umple paharul (daca doriti un efect gradient pentru bautura ordinea ingredientelor este urmatoarea: gheata, lapte, cafea+sirop/pudra). Poti adauga si un topping de frisca si fulgi de ciocolata.

 

Iced Mocha vs. Iced Latte

Cafeaua rece este un must in sezonul cald dar pe care o alegi? Iced Mocha combina gustul cremos de ciocolata cu aroma cafelei, astfel formand un rasfat dulce. Ice Latte este o bautura clasica, ce impletese gustul rece de lapte cu espresso, pentru o experienta racoritoare.

Citeste si  Tort "Fulgi de nea" - Desert fara coacere

 

Iced Mocha Gloria Jean’s

Esti pregatit/a pentru o aventura senzationala cu Gloria Jean’s Coffees? Vei fi transportat intr-o calatorie uimitoare in inima paradisului cafelei. Imagineaza-ti: Cele mai bune boabe de cafea culese cu grija pentru tine sunt folosite in prepararea celei mai bune cafea. Este o simfonie de arome cum n ai mai intalnit. Bucura-te de moment si lasa-te purtat in lumea noastra magica. Poti sa vizitezi locatiile noastre si sa iti iei un Iced Mocha chiar acum daca nu mai ai rabdare!

5/5 - (1 vote)