(P) Nou show culinar în oraș – ”Culoare în farfurie” la TV Paprika


În noua producție locală de la TV Paprika, ‘Culoare în farfurie’ cu chef Radu Dumitrescu, telespectatorii pasionați de gătit  vor experimenta cu ingrediente de sezon și vor afla trucuri și rețete delicioase. Noua emisiune se difuzează numai la TV Paprika, de luni până vineri, de la ora 21:00.

Radu Dumitrescu este gazda emisunii și, alături de invitații săi, prezintă rețete pline de culoare și savoare, dar care sunt, în același timp, ușor de preparat. Folosește întotdeauna ingrediente de sezon și împărtășește cu telespectatorii secretele preparatelor perfecte. Distracția și buna dispoziție sunt prezente în fiecare episod, iar din întâlnirile cu invitații rezultă întotdeauna un o mâncare extraordinară pe care, cu siguranță, fiecare telespectator va dori să o prepare în bucătăria proprie.

„Bucătăria mea se învârte în jurul sezonului’, spune chef-ul, care folosește toamna hribii, iar iarna carnea, țelina și conopida ca ingrediente principale. Cu acestea, telespectatorii vor învăța să facă – printre altele – Risotto cu limbă de vițel și cremă de țelină, Conopida en papillotte cu pastrav afumat și hrean sau Cocoșel de munte cu piure de țelină, vanilie și migdale. 

În show-ul gastronomic „Culoare în farfurie’, alături de chef Radu Dumitrescu, le vom vedea gătind și pe câteva vedete, precum actorul Constantin „Bebe’ Cotimanis, coach-ul de lifestyle şi nutriţie Cori Grămescu, stilista Adina Buzatu. Actorul va găti Brașovence pané à la Bebe, Cori Grămescu – Saramură țărănească de pui, iar Adina Buzatu – un desert deosebit: Dovleac copt cu caramel sărat și fistic. 

Așadar, TV Paprika aduce culoare în emisiunile culinare românești cu această producție locală, ce va stârni curiozitatea de a încerca ceva nou a celor ce o urmăresc. TV Paprika aduce o felie de fericire și ‘Culoare în farfurie’, de luni până vineri, de la ora 21:00. Pe pagina de facebook www.facebook.com/tvpaprikaromania telespectatorii regăsesc rețetele emisiunii pentru a pregăti cele mai bune mâncăruri ale lui chef Radu Dumitrescu și sunt la curent cu noutățile postului TV. 

Citeste si  Chef Horia Virlan: Ghiveci calugaresc