(P) Comode şi noptiere cum le integrezi într-un spațiu bine organizat


Dacă dispui de spaţiu suficient de fiecare parte a patului, va fi minunat să poţi instala câte o noptieră sau o comodă care să îţi ofere zone de depozitare suplimentare şi, totodată, să echilibreze designul.

Nu trece cu vederea faptul că, uneori, noptierele sau băncuţele de la capătul patului pot fi înlocuite cu comode – trucul funcţionează foarte bine din mai multe motive. Iată de ce.

Îţi permit să foloseşti spaţiul de lângă pat mult mai eficient

Dacă ai spaţiu suficient de ambele părţi ale patului, comodele folosite în loc de noptiere maximizează spaţiul disponibil. Dacă nu ai spaţiu suficient, există posibilitatea de a instala doar o comodă şi o noptieră.

Nu vei avea nevoie de alte piese de mobilier în dormitor

Datorită faptului că poţi profita de spaţiul oferit de comodă, s-ar putea să nu mai ai nevoie de alte unităţi de depozitare în dormitor. Astfel camera va fi mai spaţioasă, mai puţin aglomerată şi mai plăcută. 

Comodele oferă spaţiu de depozitare mai generoase decât noptierele

Deseori noptierele de dimensiuni standard sunt prea mici pentru un dormitor matrimonial şi nu poţi depozita toate lucrurile pe care ai vrea să le ai la îndemână – cărţi, medicamente, pixuri, crema de mâini, etc. Folosind însă comode, vei dispune de spaţii mai mari de depozitare şi camera va arăta mai plăcut şi mai ordonat. 

Ce poţi depozita într-o comodă din dormitorul matrimonial

În sertarele superioare poţi ţine toate obiectele pe care le-ai pune într-o noptieră astfel încât să le ai la îndemână când îţi trebuie. În al doilea sertar poţi depozita lenjeria intimă, iar în sertarul inferior poţi ţine pijamalele sau tricourile. 

Citeste si  Reteta de miel cu spanac

Camera va arăta mai bine proporţionată

Comodele aşezate lângă un pat matrimonial creează senzaţia de proporţionalitate şi arăta mult mai bine din punct de vedere estetic decât noptierele. Acestea sunt suficient de largi pentru a echilibra un pat mare şi se pot alege în aceasi înălţime cu patul pentru ca totul să arate mai bine.  

Unde funcţionează cel mai bine comodele şi noptierele

Comodele funcţionează foarte bine în dormitorul principal unde conferă senzaţia de măreţie, dar pot fi foarte utile şi în camerele copiilor pentru că se curăţa uşor şi sunt minunate pentru a depozita jucăriile şi hăinuţele celor mici. 

Noptierele sunt perfecte pentru spaţiile înguste şi camerele în care nu ar trebui să depozitezi multe lucruri, precum cele pentru oaspeţi. 

Sursa de imagine:

New Africa / Shutterstock.com

Rate this post