(P) Torturi la comandă pentru zile onomastice la un click distanță

Sărbătoare mare pentru ortodoxism, Sf. Constantin și Elena, se sărbătorește în fiecare an pe 21 mai. Deși se spune că în această zi nu este bine să se renunțe la prietenii, să se ia decizia de divorț,  să se strice cuibul păsărilor care au pui sau să se lucreze pământul, de torturi la comandă se poate bucura oricine.

Indiferent de vârstă, sărbătorirea zilei onomastice de Sf. Constantin și Elena este un moment frumos. O astfel  de petrecere presupune o atmosferă bună, o masă minunată și, pentru a completa euforia momentului, nu trebuie să se ignore prezența tortului. Este o zi specială care merită sărbătorită într-un mod special.

Potrivit specialiștilor de la eTorturi.ro, pentru a se alege potrivit torturi aniversare este recomandat să se țină cont de câteva aspecte.

În momentul în care se discută despre torturi la comandă, clientul solicită formă acestuia

Indiferent dacă preferă torturi pentru copii cu figurine sau torturi cu design-uri sofisticate, clientul are de ales între o listă largă de posibilități. Cofetarii inovează constant pentru a satisface clienții care sunt din ce în ce mai pretențioși, deși sunt și clasici care vor prefera întotdeauna forme rotunde sau dreptunghiulare. Indiferent de formă, torturile de sărbătoare sunt pregătite cu mare grijă, precizie  deosebită și atenție la detalii.

Un tort cocktail sau o piesă montată clasic? 

Alegerea se bazează pe mai multe criterii. Se va ține cont de numărul de invitați și de preferințele lor gustative. Acest lucru este posibil, deoarece, la aniversări de acest tip este vorba despre un număr limitat de invitați, de regulă.

Un tort original sau clasic?

Patiseria este o artă și, ca orice artă, gustul și designul nu se discută. Într-adevăr, în ziua de azi designul prăjiturilor și torturilor este din ce în ce mai bine lucrat, mai elaborat, cu tot mai multe detalii și inovații. Cu toate astea, chiar dacă torturile în forme geometrice sau forme care reprezintă hobby-uri și pasiuni și torturile cu figurine sunt foarte populare, mulți vor continua să aprecieze tortul clasic, în forma care le amintește de copilărie.

Citeste si  Sarmalute Moldovenesti - Reteta de Radu Anton Roman

Dimensiunea tortului

În patiserie, când vine vorba despre mărimea torturilor, se ține cont de numărul necesar de porții. Frecvent, este vorba despre 6 părți, 8 părți, 14 părți, 25 părți și 43 părți. Când se comandă torturile și de acest aspect trebuie să se țină cont.

Nu în ultimul rând, clienții trebuie să aleagă compoziția tortului

Cofetăria eTorturi folosește cele mai diverse combinații de creme, fructe, tipuri de ciocolată pentru a crea un gust care să rămână în memoria celor care vor servi din tortul respectiv. Alegerea acestor combinații depinde, firește, de preferințele clientului.

În concluzie, orice persoană care sărbătorește ziua numelui, ziua de naștere sau are alte evenimente în familie la care un tort nu trebuie să lipsească, poate comanda online tortul care să încânte privirea și papilele gustative ale invitaților.

Rate this post