Parfumuri testere de calitate All Perfume

Un parfum tester de calitate se poate transforma cu usurinta in cel mai important accesoriu pe care il purtam. Gama variata de esente si brand-uri de la All Perfume ne pune la dispozitie parfumuri tester autentice ca miros si persistenta, potrivite pentru orice personalitate.

Un parfum tester de calitate se poate transforma cu usurinta in cel mai important accesoriu pe care il purtam. Gama variata de esente si brand-uri de la All Perfume ne pune la dispozitie parfumuri tester autentice ca miros si persistenta, potrivite pentru orice personalitate.

Parfumurile tester de calitate ne ofera mai multa incredere in noi, ne schimba starea de spirit si chiar ne indulcesc zilele cu note dintre cele mai variate si persistente. Orice iubitor de parfum se afla in cautarea aceluia ce are potentialul de a-i deveni semnatura personala, care sa vorbeasca in locul sau.

Atunci cand cumparam un parfum, cei mai multi dintre noi ne ghidam dupa miros, insa nu numai. Persistenta, lipsa petelor inestetice pe haine si a alergiilor provocate in urma pulverizarii pe piele sunt, de asemenea, factori decisivi ai unui parfum tester de calitate.

Calitatea ingredientelor unui parfum tester

Produsele All Perfume nu fac rabat de la calitatea ingredientelor folosite. Spre deosebire de parfumurile celebre „fake” de pe piata, ale caror mirosuri dispar dupa doar o ora, aceste parfumuri tester sunt construite pe niveluri, dezvaluindu-se simturilor in note de varf, de mijloc si de baza.

Un parfum tester de calitate se transforma pe tot parcursul zilei, odata pulverizat pe piele. Totodata, il recunoastem dupa culoarea uniforma, lichidul care nu este niciodata tulbure si, bineinteles, dupa lipsa impuritatilor sau sedimentelor.

Fara alergii sau iritatii pe piele

Pielea este cel mai bun indiciu atunci cand incercam un parfum tester de calitate. Cele contrafacute provoaca iritatie sau senzatie de mancarime.

Citeste si  Cum să decorezi creativ camera copilului – 7 sfaturi utile

Parfumurile  tester de calitate de la All Perfume nu provoaca efecte nedorite, precum alergii sau iritatii pe piele. Ele au ingrediente atent selectate, in concordanta cu normele de siguranta pentru fabricarea si utilizarea cosmeticelor.

Nu acelasi lucru se poate spune despre un parfum de slaba calitate, care contribuie, deseori, la anumite forme de alergii – stranut, umezeala ochilor, iritatii pe piele.

  

Puterea testerelor

Cu toate ca pare foarte simplu sa pulverizam parfumul iar si iar pe parcursul unei zile sau seri, rezistenta unui tester este incomparabila cu cea al unuia contrafacut. De ce sa porti intreaga sticla incomoda dupa tine, cand o singura pulverizare a unui tester rezista mai mult timp, intr-un mod discret si deloc deranjant pentru cei din jur?

La un parfum tester de calitate, notele de baza sunt cele care ii ofera longevitatea. In schimb, la un parfum „fake”, notele de varf de o calitate mai slaba sunt folosite pentru notele de mijloc si baza, astfel ca diferentele in timp sunt notabile.

Un parfum de calitate se simte pe corp chiar si la 12 ore dupa folosire, in timp ce unui parfum contrafacut ii dispare efectul la nici o ora distanta de la folosire. Asta, pentru ca cel din urma va folosi cel mai des notele de top care dau un impact puternic in momentul folosirii, insa fara rezistenta in timp, iar lipsa notelor de mijloc si baza ii sterg aerul sofisticat specific unui parfum tester de calitate.

Rate this post