Motive pentru care sa angajezi un zugrav

Ca o prima faza a lucrarii, zugravul face o evaluare a suprafetelor care urmeaza a fi tratate: estimeaza amploarea si calitatea suportului de vopsit si tratamentele preliminare care sunt necesare, pentru a face o estimare a timpilor si costurilor renovarilor si materialele necesare pentru finalizarea lucrarii de zugravit interior si exterior. Zugravul pregateste apoi zona in care trebuie sa lucreze si asambleaza structurile necesare zugravelii precum schele si scari.

Inainte de a incepe zugravitul, este necesar sa protejati toate structurile care nu ar trebui vopsite. Lucrarile de renovari interioare sunt cu siguranta dintre cele mai complexe tipuri de lucrari. Insa cand vine vorba de lucrari de zugraveli, daca picteaza casa, zugravul acopera mobilierul, podele, plinte, rame de ferestre, comutatoare si elibereaza suprafetele ceasurilor si altor elemente agatate pe pereti. In acest moment, pregatiti peretii pentru a fi zugraviti, astfel incat peretii sa aiba un fundal neted si curat. Indeparteaza straturile vechi de acoperire cu razuitoare si spatule, niveleaza suprafetele umpland fisuri, gauri si crapaturi cu umpluturi, gips, tencuieli, etansanti sau alte substante. Daca se ocupa de vopsirea externa, pictorul verifica starea de conservare inainte de vopsirea peretilor exteriori: daca este necesar, intervine la suprafata prin indepartarea partilor din ipsos deteriorate sau deteriorate cu o dalta, elimina praful si curata intreaga zona. Inainte de a incepe cu lucrarile de zugraveli interioare, continuati cu chituirea oricaror gauri sau fisuri pe perete si, daca este necesar, aplicati un nou strat de tencuiala ca baza pentru pictura.

Cele mai comune motive pentru care sa angajam un zugrav

  • Estimeaza suprafata de vopsit pentru a face o estimare a costurilor, timpului, fortei de munca si a materialelor necesare
  • Asambleaza schele, scari si structuri utile pentru a ajunge la suprafetele de vopsit
  • Pregateste zona de lucru, protejand suprafetele care nu trebuie tratate cu foi si invelitoare
  • Pregateste peretii pentru a fi tratati – razuieste vopseaua veche, neteziti suprafata, chitul etc.
  • Efectueaza lucrari de zugravire si vopsire interioare si exterioare folosind perii, role si alte instrumente
  • Realizeaza desenele si decoratiunile artistice pe pereti
  • Aplica placari de fatada
  • Efectueaza renovarea
  • Examineaza suprafetele revopsite si gaseste zonele defecte
  • Demonteaza structurile uzate si curatat zona de lucru
Citeste si  Calitatea unui vin este definită de prețul acestuia?

In plus, echipele de zugravi Bucuresti sunt experti in vopsirea suprafetelor metalice sau din lemn, cum ar fi balustrade, usi, balustrade etc., precum si in aplicarea placarilor de fatada si a tratamentelor de izolare (asezarea stratului termic). Adesea, atunci zugravii sunt capabili sa instaleze tapiterie, tapet, tesaturi si alte materiale de acoperire pe pereti, sa instaleze plinte sau sa foloseasca gips-carton pentru a crea plafoane false, pereti despartitori etc.

Zugravii lucreaza atat la interiorul, cat si la exteriorul cladirilor, pictand pereti, tavane, fatade, balustrade, porti etc. o mare varietate de facilitati, cum ar fi case, scoli, birouri guvernamentale, magazine, cladiri comerciale, poduri, infrastructura, fabrici si industrii. Zugravesc in principal structuri din caramida si ipsos, dar pot vopsi si elemente din lemn, fier, otel, beton, gips-carton si alte materiale.

Pentru a vopsi, utilizeaza diverse tipuri de produse: vopsele pe baza de apa (vopsele pe baza de apa) sau vopsele pe baza de solvent, respirabile, lavabile, anti-mucegai, termoizolante, vopsele hidroizolante, vopsele anti-rugina.. Pentru a le raspandi, ei folosesc instrumente precum perii, perii plate, role si pulverizatoare. In indeplinirea sarcinilor lor, trebuie sa foloseasca pantaloni de lucru pentru zugrav si manusi, precum si alte dispozitive de protectie pentru a lucra in siguranta.

Un zugrav de case gaseste de lucru in companii de constructii, firme de renovare si restaurare, fabrici de vopsele si lacuri sau lucreaza ca proprietar al propriei activitati profesionale (ca mester in constructii). In acest caz, zugravul are de obicei propriile mijloace de transport pentru a ajunge la locul de munca sau la cladirile care urmeaza sa fie revopsite, care pot fi amplasate pe intreg teritoriul.

 

 

Rate this post