Horoscop Zilnic: 17 Decembrie

Principalele tendințe astrale azi

17 decembrie 2017

Conjunctia Venus-Luna aduce de obicei armonie in relatiile parteneriale si echilibru in plan emotional. De asemenea, favorizeaza creativitatea artistica.

La nivel macro, este posibil sa fie adoptate masuri economice avantajoase pentru populatie si sa se negocieze acorduri si tratate favorabile pacii si bunei intelegeri.

Acestea sunt tendintele astrale generale ale zilei.

Horoscop Zilnic:

Berbec

Se pare ca o afacere sau un proiect evolueaza sub asteptari si aduce doar o parte din beneficiile pe care ati contat. Azi sunt sanse sa primiti un ajutor nesperat din partea unei persoane apropiate.

Relatiile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri ar trebui sa decurga fara probleme.

Este o zi buna pentru negocieri sau examene si pentru a lamuri eventualele neintelegeri, atat in camin cat si la locul de munca.

Taur

In prima parte a zilei, colegii v-ar putea ajuta sa gasiti solutia unei probleme care v-a dat bataie de cap in ultima vreme.

Este o zi buna pentru a sustine examene sau proiecte. De asemenea, sunt favorizate interactiunile sociale de toate felurile.

Seara puteti sa petreceti momente placute in compania persoanei iubite si a celor tineri din familie.

Gemeni

Azi puteti conta pe cooperarea colegilor sau a partenerilor de afaceri pentru lamurirea unor chestiuni profesionale delicate.

Contextul astral al zilei este favorabil exprimarii artistice si activitatilor creative.

Relatiile cu persoana iubita ar trebui sa decurga din ce in ce mai bine. Spre seara, ati putea rezolva impreuna o problema casnica.

Rac

Este o zi buna pentru discutii constructive cu colegii de munca si pentru intrunirile cu prietenii sau cu familia.

Recomandarea eastrolog.ro este sa incercati sa va relaxati si sa va menajati sanatatea.

Aveti ocazia sa va ocupati de problemele personale ale membrilor familiei. Puteti gasi solutii inspirate, care vor contribui la armonia din camin.

Leu

Azi este posibil sa reinnodati relatia cu un prieten cu care v-ati certat la un moment dat din motive care au avut legatura cu banii sau cu afacerile.

In plan profesional si in afaceri, contextul astral al zilei favorizeaza cooperarea si gasirea unor solutii creative.

In familie, este o zi buna pentru activitati relaxante si pentru imbunatatirea relatiilor cu rudele cu care nu v-ati mai vazut de mult timp.

Fecioara

Astazi puteti sa va ocupati de rezolvarea unor chestiuni care necesita rabdare si tact. Reusiti sa va temperati spiritul critic caracteristic Fecioarelor si sa gasiti solutii care convin tuturor celor implicati.

Relatiile cu partenerul de viata ar trebui sa fie foarte bune. Puteti profita de acest context favorabil pentru a petrece impreuna o seara romantica.

Citeste si  2018 Zodia Cainelui in Zodiacul Chinezesc - Personalitatea, Banii, Munca, Afacerile

Balanta

La locul de munca sunteti tentat sa va asumati prea multe responsabilitati si s-ar putea sa nu le faceti fata singur. Puteti conta pe ajutorul colegilor.

Din punct de vedere astrologic, este o zi buna pentru negocieri si pentru sustinerea examenelor sau a proiectelor.

Daca plecati la drum, eastrolog.ro va recomanda sa fiti precaut si sa verificati cu atentie masina ori biletele de calatorie, bagajele, rezervarile etc.

Scorpion

In prima parte a zilei este posibil sa aveti dificultati de comunicare, care va pot afecta relatiile cu colegii sau cu partenerii de afaceri.

Se pare ca reusita unui proiect demarat recent depinde de capacitatea dumneavoastra de a atrage noi colaboratori cu experienta in domeniu.

Puteti petrece o seara relaxanta in compania prietenilor si nu este exclus sa va faceti prieteni noi.

Sagetator

Cu prilejul unei activitati de studiu sau de documentare este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita, care va capteaza atentia imediat. Daca actionati cu tact, puteti lega o relatie de durata.

Aveti posibilitatea sa rezolvati diverse probleme mai vechi ale caminului.

In a doua parte a zilei s-ar putea sa primiti vesti bune de la cineva din strainatate.

Capricorn

In prima parte a zilei este posibil sa nu reusiti sa va concentrati asupra unei lucrari importante.

In schimb, este o zi buna pentru discutii constructive cu colegii sau cu partenerii de afaceri.

Nu este momentul sa faceti investitii sau sa cumparati obiecte de valoare. Exista riscul sa faceti o alegere neinspirata si sa va coste mai mult decat merita.

Varsator

In prima parte a zilei este posibil sa aveti o intrevedere placuta cu o persoana cu care nu v-ati mai vazut de ceva timp.

Relatia cu partenerul de viata s-ar putea imbunatati semnificativ. Este o zi buna pentru o iesire in societate sau pentru o plimbare in aer liber.

Seara este posibil sa primiti o veste buna de la o persoana apropiata.

Pesti

Este o zi buna pentru intruniri de afaceri si calatorii in interes profesional. Eventualele negocieri au sanse sa se desfasoare intr-un mod amiabil si constructiv.

In relatia cu partenerul de viata nu se intrevad probleme, dar va sfatuim sa va implicati mai mult in chestiunile casnice.

Contextul astral de azi este favorabil unei seri romantice.